Hond/Kat

Bianca Boonacker

Bewegingsdeskundige

AL WAT NIET BEWEEGT WEEGTHonden, katten en andere vier-voeters behandeld Bianca aan huis.

Problemen in gedrag, beweging, gezondheid, voeding of opname van voeding zijn meestal met 1 á maximaal 3 behandelingen opgelost.


Tijdens de behandeling komt, als het van belang is,

ook vanzelf sprekend boven water waar de eigenaar het dier in beinvloed. 

Dit geeft een helder inzicht wat voor het dier én het baasje opluchting kan geven.

De inzichten die ontstaan via het dier brengen vaak grote cadeau's voor de eigenaar.


De uitgebreide stress factor test kun je hier direct online bestellen.

Bianca werkt hiervoor samen met Ilona Langkruis van Tis Zoals Tis,

voor vitale voeding en gezonde dieren.

De stress factor test en de behandeling samen zijn een ijzersterk duo.

Het een kan niet zonder het ander. De behandeling haalt de in het lichaam reeds aanwezige aanpassing of belemmering weg. De test maakt helder welke voeding en omgevings factoren opbouwend of verzwakkende invloed hebben en worden optimaal afgestemd op het individuele dier.Enkele reacties van klanten:


"Ik had niets gezegd van de behandeling, maar toen mijn man thuis kwam zei hij: "wat is er met de hond gebeurt?" Zelfs mijn zonen viel op dat ze veel beter liep, en een rechtere rug had."


"Onze hond hinkt niet meer! En hij begint zelfs weer spontaan te spelen!


"Mijn hond moest aan zijn knieën geopereed worden omdat hij huilde van de pijn en soms zelfs letterlijk door zijn achter benen heen zakte. Zo zielig!

Bianca heeft hem 2x behandeld, en toen zag je er al niets meer van. Ik kwam daarna bij de dierenarts die hem zou opereren maar die vroeg of het wel dezelfde hond was! Hij wilde hem niet meer opereren omdat de hond namelijk niets meer mankeerde! Ik ben zo blij dat ik Bianca heb laten komen!"


"Heel bijzonder om de reactie van mijn hond op jouw behandeling te zien! Het was voor mij compleet onduidelijk of jij of mijn hond initiatief nam, omdat alles steeds extact tegelijk gebeurde, wat jij zei deed mijn hond meteen tegelijk. 

Na je behandeling is hij ook echt anders. Hij is veel minder bang, en hij kan nu wél met mijn andere hond overweg!"


"Sinds jouw behandeling is mijn kat veel levendiger! Ze durft weer verder te lopen én ze speelt weer. Ook eet ze veel beter en kotst ze het eten er niet meer uit!"


"Eindelijk is mijn hond niet meer zo mager! En hij is veel rustiger! Dat is in zijn geval echt een zegen!"


"Ik geloof dat onze pensionado hond jouw opdracht wel heel letterlijk neemt, hij is direct na jouw vertrek inderdaad gestopt met waken. Heeft het nooit meer gedaan! Zo bijzonder. We zijn er blij mee. Maar misschien kun je nog eens terug komen, en dan voor onze jonge hond. Zou je die dan ook willen uitleggen wat zijn taak is?" 


"De bult is gewoon helemaal weg! Dat had ik niet verwacht zeg. Ik zag al weer helemaal tegen zo een operatie op. Dank je wel!"


Je dier kan zelf de telefoon niet pakken om te bellen, daar heeft ie jouw hulp bij nodig. 06-54953390 is mijn telefoonnummer.Bel/ App/ Sms: 06-54953390          Email: inbeweging@biancaboonacker.nl         Copy Right@ All Rights Reserved