Hond/Kat

Bianca BoonackerBEWEGINGSDESKUNDIGE      voor mens, dier en omgeving


"Al wat niet beweegt weegt."
AL WAT NIET BEWEEGT WEEGTHonden, katten en andere vier-voeters behandeld Bianca aan huis, in de leefomgeving van het dier zelf.

Dit is mogelijk in de omgeving van Baarlo en in de omgeving van Genderen.


Woon je niet in dit gebeid, dan ben je welkom om te bellen voor individuele mogelijkheden of behandeling op afstand.


Problemen in gedrag, beweging, gezondheid of opname van voeding zijn meestal met 1 á maximaal 3 behandelingen opgelost.

video impressie uit 2019

Wil je weten of mijn behandeling voor jouw dier van essentieel belang is

en of behandeling alleen afdoende is, bel me dan voor een intake gesprek á 10 euro.


Alles wat niet klopt zal altijd een vorm van stress opleveren.
Door alle factoren individueel kloppend te maken in het moment, kan het lichaam stoppen met reageren (stressreacties). Het lichaam kan in deze harmonie zijn eigen defecten weer signaleren en zelf oplossen.
Door "het" zichzelf te laten doen, zijn de resultaten blijvend!


Voor het maken van een behandel afspraak kun je me eenvoudig bellen of mailen.Enkele reacties van klanten:


"Ik had niets gezegd van de behandeling, maar toen mijn man thuis kwam zei hij: "wat is er met de hond gebeurt?" Zelfs mijn zonen viel op dat ze veel beter liep, en een rechtere rug had."


"Onze hond hinkt niet meer! En hij begint zelfs weer spontaan te spelen!


"Mijn hond moest aan zijn knieën geopereed worden omdat hij huilde van de pijn en soms zelfs letterlijk door zijn achter benen heen zakte. Zo zielig!

Bianca heeft hem 2x behandeld, en toen zag je er al niets meer van. Ik kwam daarna bij de dierenarts die hem zou opereren maar die vroeg of het wel dezelfde hond was! Hij wilde hem niet meer opereren omdat de hond namelijk niets meer mankeerde! Ik ben zo blij dat ik Bianca heb laten komen!"


"Ik zoek nog 100x per dag naar waar m’n hond geplast heeft, zo gewend ben ik eraan dat hij overal zijn plas liet lopen. Kleedjes wassen, vloeren dweilen, het was gewoon geworden na al die maanden. Ik wist niet meer beter, hij plaste tenslotte zelfs in zijn slaap en we hadden alles al geprobeerd om hem te helpen. Ik kan het bijna niet geloven en verbaas me dagelijks: geen plas, nergens plas!

Je hebt m’n hond in 1 behandeling van zijn incontinentie afgeholpen! SUPER!"


"Heel bijzonder om de reactie van mijn hond op jouw behandeling te zien! Het was voor mij compleet onduidelijk of jij of mijn hond initiatief nam, omdat alles steeds extact tegelijk gebeurde, wat jij zei deed mijn hond meteen tegelijk. 

Na je behandeling is hij ook echt anders. Hij is veel minder bang, en hij kan nu wél met mijn andere hond overweg!"


"Sinds jouw behandeling is mijn kat veel levendiger! Ze durft weer verder te lopen én ze speelt weer. Ook eet ze veel beter en kotst ze het eten er niet meer uit!"


"Eindelijk is mijn hond niet meer zo mager! En hij is veel rustiger! Dat is in zijn geval echt een zegen!"


"Ik geloof dat onze pensionado hond jouw opdracht wel heel letterlijk neemt, hij is direct na jouw vertrek inderdaad gestopt met waken. Heeft het nooit meer gedaan! Zo bijzonder. We zijn er blij mee. Maar misschien kun je nog eens terug komen, en dan voor onze jonge hond. Zou je die dan ook willen uitleggen wat zijn taak is?" 


"De bult is gewoon helemaal weg! Dat had ik niet verwacht zeg. Ik zag al weer helemaal tegen zo een operatie op. Dank je wel!"
Je dier kan zelf de telefoon niet pakken om te bellen, daar heeft ie jouw hulp bij nodig. 06-54953390 is mijn telefoonnummer.Bel/ App/ Sms: 06-54953390          Email: inbeweging@biancaboonacker.nl         Copy Right@ All Rights Reserved